Over ons bedrijf


AST staat voor All Sun Technics. AST is een jong, snelgroeiend bedrijf dat staat voor kwaliteit en service van de geleverde producten.

11 goede redenen waarom u kiest voor All Sun Technics:

 1. Kwaliteit tot in de kleinste details
 2. Volledig uit aluminium
 3. Nooit meer schilderen
 4. Extreem lange levensduur
 5. Verkrijgbaar in alle Ral kleuren
 6. Bestand tegen alle weersomstandigheden
 7. 100% recycleerbaar
 8. 10 jaar garantie
 9. Grote flexibiliteit in maat en uitvoering
 10. Gratis prijsofferte bij u aan huis
 11. Zeer aantrekkelijke prijzen

 

Zowel de terrasoverkapping als de carport van All Sun Technics zijn volledig uit aluminium vervaardigd. Aluminium heeft als voordeel dat het een zeer sterk en licht materiaal is en dus ook zeer goed bewerkbaar.

Ons verandadak is een systeem zonder thermische onderbreking dat u zowel als recht model met of zonder opstand, zadeldakmodel of als gebogen model kan verkrijgen. De aluminium verandaprofielen worden gelakt door middel van electrostatische poedercoating in alle RAL-kleuren. Dit heeft als voordeel dat u zeer weinig onderhoud heeft en nooit meer hoeft te schilderen.

De dakbedekking bestaat uit een slagvaste polycarbonaatplaat die bijna onbreekbaar is. Tevens is dit materiaal zelfdovend en dus uiterst brandwerend. De polycarbonaatplaten zijn verkrijgbaar in 16 of 32 mm dikte met als optie een extra zonwering. Standaard zijn de platen uitgerust met een anti UV-laag die de schadelijke UV-stralingen neutraliseert. Op breuk door hagelschade geven wij 10 jaar garantie.

 

Carports

Wordt uw auto ook dagelijks geteisterd door regen, vogelpoep, vallende takken, vorst en hagel? Een open of halfopen carport biedt tegen deze negatieve invloeden een oplossing voor uw auto of caravan. Waarom geen garage zult u zich afvragen?
In een afgesloten ruimte kan het vocht niet altijd goed afgevoerd worden waardoor er dampvorming ontstaat en roest vrij spel krijgt. Dankzij de talloze mogelijkheden in vorm, afmeting en kleur kunt u bij ons de carport vinden die volledig bij de stijl van uw huis past. Omdat wij de situatie bij u grondig komen bekijken en opmeten kunnen wij al onze constructies in ons atelier op maat maken, waardoor u slechts 1 dag hoeft vrij te houden voor de plaatsing.

 

Terrasoverkapping

U wilt toch ook genieten van het buitenzijn. Jammer genoeg is ons land niet gezegend met veel zonneschijn, maar om toch ten allen tijd te kunnen buiten zitten is een terrasoverkapping van AST de ideale oplossing voor u. Vanaf dan hoeft u niet langer uw mooie tuinset iedere dag binnen te slepen en kan u gewoon verder smullen terwijl de barbecue in het water dreigt te vallen. Bovendien kan u ieder jaar opnieuw van een langere warme zomer en uw tuin genieten.

 

 

 

 

Lakwerk

Text powder-coating