Over ons bedrijf


All Sun Technics zijn een aluminium-fabrikant van niet-thermische overkappingen met glas of polycarbonaat, carports, windschermen met polycarbonaat en zijwanden met glas. Wij zijn tevens verdeler van de schuifwanden van “Sun Paradise” en screens van “Gibus”
De alu-constructies worden volledig op maat gemaakt met eigen profielen en geleverd met alle benodigdheden zoals o.a. het glas of polycarbonaat op maat, waterafvoer, gelakte schroeven, LED-verlichting met dimfunctie, schuifwanden, screens, siergoot, enz.
Als u bij All Sun Technics koopt  moet u enkel monteren.
 Het bedrijf kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring.

De poedercoating gebeurt in de eigen lakkerij, waar alle RAL- en  structuurkleuren beschikbaar zijn. Eventuele dringende naleveringen kunnen dus snel gebeuren. Wij leveren met eigen transport bij u ter plaatse.

11 goede redenen waarom u kiest voor All Sun Technics:

 1. Kwaliteit tot in de kleinste details
 2. Volledig uit aluminium
 3. Nooit meer schilderen
 4. Extreem lange levensduur
 5. Verkrijgbaar in alle Ral kleuren
 6. Bestand tegen alle weersomstandigheden
 7. 100% recycleerbaar
 8. 10 jaar garantie
 9. Grote flexibiliteit in maat en uitvoering
 10. Gratis prijsofferte bij u aan huis
 11. Zeer aantrekkelijke prijzen

 

Zowel de terrasoverkapping als de carport van All Sun Technics zijn volledig uit aluminium vervaardigd. Aluminium heeft als voordeel dat het een zeer sterk en licht materiaal is en dus ook zeer goed bewerkbaar.

Ons verandadak is een systeem zonder thermische onderbreking dat u zowel als recht model met of zonder opstand, zadeldakmodel of als gebogen model kan verkrijgen. De aluminium verandaprofielen worden gelakt door middel van electrostatische poedercoating in alle RAL-kleuren. Dit heeft als voordeel dat u zeer weinig onderhoud heeft en nooit meer hoeft te schilderen.

De dakbedekking bestaat uit een slagvaste polycarbonaatplaat die bijna onbreekbaar is. Tevens is dit materiaal zelfdovend en dus uiterst brandwerend. De polycarbonaatplaten zijn verkrijgbaar in 16 of 32 mm dikte met als optie een extra zonwering. Standaard zijn de platen uitgerust met een anti UV-laag die de schadelijke UV-stralingen neutraliseert. Op breuk door hagelschade geven wij 10 jaar garantie.